Zločini

122: Prijetnje, krađa goriva, droga, nesreće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

122: Prijetnje, krađa goriva, droga, nesreće- Na području Kantona javni red i mir je narušen u jedanaest slučajeva, kojom prilikom je jedno lice lakše povrijeđeno. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U ulici Patriotske lige (Nemila), izvršeno je krivično djelo upućivanjem ozbiljnih prijetnji na život i tijelo od strane lica Č.A. iz Zenice prema licu S.S. iz Zenice. Od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I se poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela.

U noćnim satima, u mjestu Topčić Polje, izvršena je krađa neutvrđene količine dizel goriva iz teretnog motornog vozila marke “Man”, vlasništvno R.T. iz R. Češke. Od strane službenika policije su poduzete mjere i radnje na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

Na lokalitetu Kamberovića polja, kod lica V.A. iz Zenice, izvršenim pregledom od strane policijskih službenika pronađen je paketić sa materijom koja asocira na opojnu drogu. Lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Na području Kantona dogodilo se trinaest saobraćajnih nezgoda u kojim je pet lica lakše povrijeđeno, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno