Rekreacija

˝Od mora do vrha- Mont Blanc˝- Matej Perkov četvrtak 21.02. u 18h Biblioteka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladi hrvatski putopisac i visokogorac Matej Perkov dva puta je posjetio Mont Blanc, najviši vrh Alpa i ˝stare Evrope˝. U 2014. godini postao je prvi Hrvat koji je ispenjao ovaj popularni vrh krenuvši iz Chamonixa rutom preko ledenjaka Meer de Glace i rutom ˝Tre Monts˝, a spustio se u Chamonix ˝Gouter rutom˝.

Ta avantura potakla ga je da se vrati opet na ovu prekrasnu planinu, te se prošlog ljeta vratio na Mont Blanc. No, ono što je neobično u njegovom putovanju jest činjenica da se na 4810 m visok vrh uputio od nivoa mora, s pješčane plaže u talijanskoj Savoni! Nakon sličnih ekspedicija u Iranu i Maroku, ovog puta Matej istražuje pomalo nepoznatu, romantičnu sjevernu Italiju i druži se sa srdačnim stanovnicima od kojih je dobio nadimak ˝hodočasnik˝.

Ovu originalnu priču s brojnim anegdotama uz atraktivnu fotografije možete čuti na predavanju, u sklopu kojeg predstavlja svoju drugu knjigu ˝Želim dotaknuti nebo˝, zbirku visokogorskih priča sa 130 fotografija u boji, a koju ćete moći kupiti na promociji.

Mjesto održavanja: Gradska biblioteka Zenica

Ulaz: BESPLATAN



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno