Naše

LICE u LICE: Pitajte gradonačelnika Fuada Kasumovića – samo na Zenicablogu i Zenica.tv

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LICE u LICE: Pitajte gradonačelnika Fuada Kasumovića – samo na Zenicablogu i Zenica.tv – Poštovani sugrađani, od ovog trenutka, sve do 10. decembra popodne imate priliku da pitate gradonačelnika SVE ŠTO ŽELITE!

Zenicablog je dobio saglasnost gradonačelnika Fuada Kasumovića, te će on biti prvi u reaktiviranoj emisiji Zenicablog: Lice u Lice, koju smo uspješno realizirali u više navrata prije nekoliko godina.

Vaše je da do 10.12. popodne na email [email protected] pošaljete svoje pitanje/pitanja, a mi obećavamo da ćemo pitanja postavljati HRONOLOŠKIM redom, onako kako su pristitala u inbox.

OBJAVITI ĆEMO SAMO PITANJA osoba koja se redakciji predstave imenom i prezimenom, dok će sagovornik imati mogućnost da vidi samo IME osobe koja pita, i to ISKLJUČIVO u video emisiji sa njegovim odgovorima, ali ne i prije. 

Svaki sagovornik, pa i Kasumović, ima mogućnost da preskoči ili odbije odgovoriti na neko pitanje, ali će ono biti objavljeno, uz naznaku da niste/nismo dobili odgovor.

VAŽNA NAPOMENA: svaki uvredljivi upit, pitanje koje je komentar, osvrt ili teza, a ne upit, te pitanje koje proizilazi van okvira obaveza medija za fer i pošteno tretiranje sagovornika biće isključeno, bez potrebe da se posebno obavjesti osoba koja ga je poslala da je i zašto odbijen(a). 

VIDEO odgovori gradonačelnika Kasumovića biće objavljeni u sedmici između 12. i 18. decembra, u rubrici ŽUTA MINUTA, nakon grafičke obrade postavljenih pitanja i snimanja odgovora gradonačelnika.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno