Nesreće

Foto: drama kod Kamberovića mosta, samoubistvo 41-godišnjeg muškarca spriječili policajci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: drama kod Kamberovića mosta, samoubistvo 41-godišnjeg muškarca spriječili policajci – Zeničanin S.Z. (41) pokušao je samoubistvo oko 18.15 sati u centru Zenice, saznaje Zenicablog. Tada još uvijek nepoznati muškarac srednje dobi primjećen je na potpornom zidu pješačke staze uz korito rijeke Bosne, nedaleko od Kamberovića mosta i Lamele.

Dežurna služba Policijske uprave Zenica 122 dobila je prijavu građana da je muškarac skinuo odjeću, te popeo se na zid. Sve raspoložive patrole poslane su u to područje, a alarmirani su pripadnici Profesionalne vatrogasne jednice Zenica i stanice Hitne pomoći.

Svega 2-3 minute nakon dojave muškarci su uspjeli prići pripadnici PU Zenica, koji su ga uspjeli “zapričati”, te potom i staviti “pod kontrolu”, odnosno udaljiti od zida.

Ubrzo su stigli i vatrogasci i Hitna pomoć, za koje, na sreću, nije bilo posla.

Nisu poznati razlozi za ovaj čin, a 41-godišnjak je, u pratnji policajaca, odvezen u stanicu Hitne pomoći Zenica. Pogledajte šta je zabilježila obližnja kamera Zenica.TV u tim trenucima. Foto: Zenica.tv/A.P.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno