Ostali sportovi

Zenica domaćin Balkanskog prvenstva u karateu za omladinske kategorije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Gradskoj upravi Zenica danas je održan sastanak kojem su prisustvovali Selver Keleštura, u ime Grada Zenica, Kenan Uzunović, u ime Komisije za sport Grada Zenica, predstavnici Karate saveza Federacije BiH i Zeničko-dobojskog kantona, te Karate kluba “Čelik”.

Tom prilikom razgovaralo se o Balkanskom prvenstvu u karateu za omladinske kategorije, koje će se od 3. do 5. juna održati u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici.

“Gradonačelnik Zenice izrazio je apsolutnu podršku ovom sportskom događaju. Grad Zenica osigurati će vam sve uslove kako biste imali prvenstvo na vrhunskom nivou, te vam maksimalno stojimo na raspolaganju za cjelokupnu organizaciju manifestacije koja će okupiti najmanje 2.000 ljudi”, kazao je Uzunović.

Osim novčane pomoći, napomenuo je Uzunović, Gradska uprava Zenica na čelu sa gradonačelnikom Kasumovićem pružiti će pomoć i stavljanjem svih kapaciteta i ljudskih resursa “Arene”, a sve kako bi ovaj događaj protekao na vrhunskom nivou.

Zlatko Brkić, potpredsjednik Karate saveza FBiH, poručio je kako su sretni što će se Balkansko prvenstvo u karateu za omladinske kategorije održati u najboljoj dvorani koja postoji u Bosni i Hercegovini.

“Neizmjerno hvala gradonačelniku Fuadu Kasumoviću koji je odlučio podržati i ovaj sportski događaj, a posebno ističemo da i ranije bilježimo isključivo pozitivna iskustva i susretljivost sa Gradskom upravom Zenica. Vjerujemo da će ovaj događaj proteći na vrhunskom nivou, a bilo bi nam zadovoljstvo da upravo gradonačelnik Kasumović i otvori ovo prvenstvo”, poručio je Brkić.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno