Zločini

Policiji prijavljene bludne radnje nad maloljetnom Zeničankom, uhapšen 45-godišnjak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policiji prijavljene bludne radnje nad maloljetnom Zeničankom, uhapšen 45-godišnjak – Građani Zenice su u šoku zbog informacije koja se pojavila u javnosti da je 45-godišnjak D. S. imao bludnje radnje s maloljetnom Zeničankom u svom stanu u zeničkom naselju Crkvice.

Glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić je kazala da je odmah po prijavi 45-godišnji Zeničanin uhapšen i sproveden u policijsku stanicu gdje su obavljene istražne radnje nakon čega je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva ZDK.

Naime, D. S. je prema za sada nepotvrđenim informacijama od institucija koje se bave ovim slučajem, maloljetnu Zeničanku pozvao u stan kako bi mu pomogla u korištenju mobitela da bi potom izvršio bludne radnje nad njom, a slučaj policije je prijavio otac djevojčice.
Iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona su kazali da prema evidencijama ove institucije postoje osnovi sumnje da je 8. maja izvršeno krivično djelo “bludnje radnje” koje je počinio D. S. nad maloljetnom Zeničankom (identitet poznat redakciji portala) te da je predmet u fazi istrage.

“Nakon analize prikupljenih dokaza donijet će se tužilačka odluka”, dodali su iz Tužilaštva ZDK za Klix.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno