Ostali sportovi

Odabrane sudije za “Beach Volleyball Zenica 2022″

Podijeli ovu vijest:
Jasmin Husejnović prvi je sportski sudac iz Bosne i Hercegovine koji je sudio neko veliko međunarodno finale. Sudio je ni više ni manje nego finale Challenge cupa u Atini 2017. za žene što je veliki uspjeh i svim odbojkaškim sudijama sa naših prostora veliki san.
U subotu šestog i nedjelju sedmog avgusta zajedno sa Majrom Hasanicom sudijom OS FBIH sude na turniru odbojke na pjesku “BEACH VOLLEYBALL ZENICA 2022″
“Beach Volleyball Zenica” sportsko-zabavni spektakl u organizaciji OK BLOCK OUT Zenica koji nudi gledateljima osim vrhunskih odbojkaških mečeva na pijesku, razne sadržaje na Gradskim Bazenima Zenica koji okružuje teren.
Vrhunski mečevi, sasvim posebno navijanje jer sve je toliko blizu da gledatelji imaju osjećaj direktnog sudjelovanja, odlična organizacija, zagarantiran užitak u sportu i odlična zabava – ne propustite Beach Volleyball Zenica 2022. od 6. do 7. avgusta.
PROČITAJTE I:   Amel Tuka osvojio šesto mjesto na mitingu u Mađarskoj
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno