Ljudi

Mladi Zeničanin Dino Marković izabran za sekretara Šahovskog saveza FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon druge online sjednice Upravnog odbora Šahovskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, mladi Zeničanin Dino Marković izabran je na funkciju sekretara Šahovskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine. (ŠSFBiH),

Kako nam je saopštio Dino, i prije funkcije Sekretara, radio je (a i dalje radi) kao web administrator stranice ŠS FBiH (www.sah.ba). Objasnio nam je kako mu je cilj bilo od stranice da se prvenstveno osvježi, te da izgleda približno današnjim (modernijim web stranicama. Naravno ima još posla oko stranice, nije finalizirano…).

Na funkciji web administratora Dino je došao umjesto Borisa Budimira, a na poziciji sekretara umjesto Halima Hutinovića.

Dino nam je kazao kako je sretan što je došao do određenih pozicija u ŠS FBiH, te da će se truditi svoj posao što boljim, bržim i kvalitetnijim da radi. Takođe, Dino se zahvaljuje na ukazanom povjerenju i prilici.

Pored web administrativne funkcije, Dino će obavljati i administrativno-tehničke poslove u Šahovskom savezu Federacije Bosne i Hercegovine.

O veoma uspješnoj sudijskoj karijeri ovog mladog i perspektivnog Zeničanina objavili smo 18.4.2022. godine na OVOM LINKU. 

Sportska redakcija Zenicabloga želi Dini Markoviću puno zdravlja, uspjeha u školovanju (Filozofski fakultet, smjer matematika i informatika, nap.a.), te uspješnu šahovsku karijeru.

E.Imamović; Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno