Biznis

KLIMA UREĐAJ “CHIGO” 400 KM – INTER-COM d.o.o. Zenica

Firma INTER-COM d.o.o. iz Zenice, ovlaštneni partner i serviser za klima uređaje CHIGO, pravi akciju na klima uređaje “Chigo”
Cilj akcije je upoznavanje tržišta o klima uređajima koji su već od prošle godine plasirani na tržište Bosne i Hercegovine.
U Kini, CHIGO je jedan od onih preduzeća koja imaju najveći i najkompletniji industrijski lanac hlađenja!
Godišnji kapacitet proizvodnje je 600.000 kompleta.

Akcijska cijena na klima uređaja “Chigo” (12-ka) Hlađenje-3,22kW / Grijanje-3,55kW je 400,00 KM sa PDV-om.
Redovna cijena na iste uređaje bez akcije je 455,00 KM sa PDV-om.
Akcija traje do isteka zaliha a količine su ograničene.

Upoznajte CHIGO:

GUANGDONG CHIGO AIR CONDITIONING CO., LTD osnovan je 1994. godine, sjedište se nalazi u Nanhai, Foshan — visoko razvijenom industrijskom gradu.
Nakon 18 godina razvoja i rasta, CHIGO se fokusira na istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju stambenih klima uređaja, centralnog klima uređaja, frižidera, perilice rublja, hladnjaka vina itd.
Kao međunarodno preduzeće, CHIGO je osnovao prodajnu mreža u preko 100 zemalja i regiona.
U Kini, CHIGO je jedno od onih preduzeća koja imaju najveći i najkompletniji industrijski lanac hlađenja.
CHIGO REFRIGERATOR je jedan dio CHIGO GRUPE, a fokusira se na profesionalni R&D i proizvodnju frižidera i perilica rublja.

CHIGO, Overseas Marketing Company je profesionalni centralni proizvođač i serviser klima uređaja i preuzima vodeću ulogu u oblasti istraživanja i razvoja, proizvodnje, prodaje, itd. u Kini. Osniva tri glavne proizvodne baze u Nanhai, Wuhu i Jiujiang. Industrijski park Helangsha u sjedištu uglavnom se sastoji od proizvodne radionice glavne jedinice za klimatizaciju, radionice za proizvodnju lima i radionice za proizvodnju terminala, itd. I ima kompletne prateće objekte.
CHIGO isporučuje dvije glavne kategorije, tj. Tip direktnog hlađenja i tip hladne vode, te više od deset vrsta proizvoda za klimatizaciju. U području centralnog klima uređaja, postoje klima uređaji tipa izravnog hlađenja, kao što je CMV- [D] digitalni vrtložni tip inteligentne višestruke jedinice, CMV- [V] DC konverzija frekvencije inteligentna višestruka jedinica, CMV- [A ] AC konverzija frekvencije inteligentni višestruko spojeni uređaj, CMD inteligentni višestruko spojeni centralni klima uređaj, ugrađeni stropni klima uređaj, izvor toplinske pumpe, krovni klima uređaj, klima uređaj tipa hladne vode, kao što je modularno zračno hlađenje hladna (topla) jedinica vode, vijak (vrtložni) uređaj za hlađenje vode, jedinica toplinske pumpe izvora zemlje, kao i posebna oprema kao što je grijač toplinske pumpe izvora zraka, izmjenjivač topline svježeg zraka, itd.

Više informacija pogledajte na internet stranici http://www.chigogroup.com/ ili nas kontaktirajte na brojeve telefona 032 460 333, 062 499 847 (Adnan Baručija), [email protected]

Napomena:
U našoj firmi možete naći širok asortiman klima uređaja i toplinskih pumpi kao “TOSHIBA, HAIER, GREE, LG, MITSUBISHI ELECTRIC, DAIKIN, AZURI, TESLA, VIVAX, MAXON”

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem