Sudske klupe

FOTO: Pogledajte privođenje Ante Palavre u MUP ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su priveli Anu Palavru (21), osumnjičenog za ubistvo Džemala Mahmića (33). Izvor našeg portala iz zeničke policije potvrdio nam je da je Palavra pod kontrolom pripadnika Uprave policije MUP-a ZDK, te da će u naredna 24 sata biti saslušan, kao i da će Tužilaštvo ZDK imati priliku da za njega zatraži određivanje pritvora.

Nema zvaničnih informacija iz MUP-a o samom hapšenju (do 10h)Međutim, oko zgrade MUP-a su raspoređene pojačane policijske snage od ranog jutra, a više patrola specijalaca je jurilo, u nekoliko navrata, kroz grad.

Ipak, Zenicablog nezvanično iz pouzdanih izvora saznaje da su pripadnici zeničke policije tokom cijele noći “češljali teren”, te bili u intenzivnim kontaktima sa Palavrinom rodbinom. Na kraju, suočen sa činjenicom da se steže krug pretresa i kontrola, Palavra je rano jutros odlučio da se preda, te je dogovoreno “lišenje slobode” na jednoj lokaciji u Gradu Zenica. Palavra, saznajemo, nije napuštao područje Grada.

Podsjećamo, pripadnici Uprave policije i policijskih uprava tragali su nepunih 24 sata za Palavrom, osumnjičenim da je pucao u Džemala Mahmića, u buregdžinici “Lađana” u Londži. Mahmić je preminuo u Kantonalnoj bolnici, ubrzo nakon ranjavanja. Obojica, ubijeni i osumnjičeni su odrenije poznati kao uspješni sportisti. Mahmić je prije desetak godina bio viceprvak Evrope u kik-boksu, a Palavra je u posljednje dvije-tri godine višestruki osvajač prvenstava u MMA borilačkoj vještini.

Policija traga za 21-godišnjim Antom Palavrom zbog ubistva u “Lađani”

FOTO: Džemal Mahmić preminuo nakon pucnjave u Lađani, napadač u bjekstvu



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno