Biznis

Almy Baumy donacija školi Begov Han

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tokom nastupajućeg ljetnog raspusta, JU OŠ „BEGOV HAN“  iz Begovog Hana opština Žepče  imala je u planu renoviranje i osvježavanje unutrašnjih zidova i stolarije ove osnovne škole! Za takvo što ovoj školi su bila potrebna novčana sredstva koja škola nije imala u ovogodišnjem budžetu!

Iz navedenih razloga direktor osnovne škole „BEGOV HAN“ Adil Gačić nije imao druge mogućnosti nego potražiti pomoć od jedne od vodećih kompanija u ovom kantonu „Almy d.o.o.“. Predstavnici kompanije Almy izlaskom na teren utvrdili su koja su to novčana sredstva potreba za renoviranje osnovne škole „BEGOV HAN“  te u skladu sa tim donirali su ovoj osnovnoj školi  1600 KM za renoviranje i osvježavanje unutrašnjih prostorija.

Treba napomenuti da je sav materijal koji je doniran brenda Baumy,  bijela boja za unutrašnje zidove, glet masaljepilo za keramiku.

Ovim gestom kompanija Almy d.o.o. još jednom pokazuje da se radi o kompanij sa velikim srcem i kompaniji koja je uvijek spremna pomoći lokalnoj zajednici!

baumybh2



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno