Zločini

Zeničanin ranjen nožem, napadač ubrzo uhapšen

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin ranjen nožem, napadač ubrzo uhapšen – Zeničanin N. B. iz Zenice povrijeđen je večeras nakon što ga je nožem ubola još uvijek neimenovana muška osoba. Kako saznaje Zenicablog, policiji je poznat identitet napadača.

Napad se dogodio oko ponoći na stepenicama na samom ulazu u restoran Losado, koji se nalazi u Peharama, nadomak Magistralnog puta M17.

Napadač, čiji opis i identitet ima policija, pobjegao je u pravcu naselja Pehare. Zza sada nema više detaljnijih informacija o stanju povrijeđenog, ali nam je potvrđeno da je povrijeđeni vozilom Hitne pomoći prebačen direktno u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Nezvanično, napadač je izvjesni M.M., inače poznanik napadnutog, te prema prvim informacijama njih dvojica su viđeni u društvu, prije  samog napada.

Prema informacijama Zenicabloga, tridesetak minuta nakon ponoći, napadač M.M. i nož kojim je ranio N.B., pronađeni su u ulici Ričićki put, nekoliko stotina metara dalje od mjesta napada. Njega su pripadnici Policijske uprave Zenica I našli i uhapsili, pola sata nakon dojave o napadu.

Povrijeđeni, saznajemo, ima povrede grudnog koša i van životne je opasnosti.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno