Ljudi

Zeničanin Ivan Jelić sportista grada u Hrvatskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Ivan Jelić sportista grada u Hrvatskoj – Nekadašnji solista Omladinskog hora Zenica i rukometaš Čelika Ivan Jelić koji već nekoliko godina živi i uspješno se bavi muzikom i rukometom u susjednoj Hrvatskoj, dobitnik je priznanja “Sportaš grada Garešnica za 2015. godinu“. Ivan je sa svojim prijateljima na Facebook profilu podijelio sreću i zadovoljstvo zbog dobijene nagrade.

12400500_1731981123703940_7201011679187118132_n

Za sve one koji nisu znali za moju treću ljubav, a i za one koji jesu, moja malenkost je izabrana za sportaša grada Garešnice! Rukomet je oduvijek zauzimao posebno mjesto u mom životu a ova nagrada je definitivno veliki poticaj za još mnogo sličnih uspjeha. Trenutno branim boje Rukometnog kluba Garešnica koji je ove sezone ostvario povijesni uspjeh. Naime, izborili smo plasman u viši rang natjecanja te će se od iduće sezone natjecati u Prvoj Ligi Republike Hrvatske. Čestitke svim suigračima, upravi i navijačima, a veliko hvala svima koji su mi dodjelili ovo, za mene, veliko priznanje!”, napisao je Ivan Jelić. Sigurno je kako na Ivanove uspjehe možemo biti ponosni i stoga mu upućujemo iskrene čestitke za ostvareni uspjeh.

sportaš

RK Garešnica

RK Garešnica

Ivan Jelić u društvu Lejle i Tarika Filipovića

Ivan Jelić u društvu Lejle i Tarika Filipovića

(SportZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno