Naše

Zenica-uživo: pogledajte pregled 24 sata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica-uživo: pogledajte pregled 24 sata- Kako u pokretnim sličicama izgleda 24 sata našeg grada. pogledajte timelapse sa 15 lokacija u jedanaest minuta, uz muziku našeg sugrađanina DJ Ruvexa.

Ko prvi prošeće Titovom ili Kamenitim mostom, kako izgleda otvaranje, ali i zatvaranje šoping centra Džananović, prvi šetači na trgu Alije Izetbegovića.

Zenicablog vam donosi i kratak pregled dešavanja na Kružnim tokovima Crkvice, Trg rudara, Mokušnice, šta se preko dana dešava kod Lamele, u Londži, na Carini ili na Trgu Kralja Tvrtka Prvog, ispred Autobuske stanice.

Pogledajte i dnevni ritam Grada na lokacijama ispred Arene, na dijelu GGM-a kod Radne zone ili u ulici Safvet-bega Bašagića, od Policijske uprave ka Gimnaziji, kao i u ulici Aska Borića, kod Zapada Bilinog polja.

Sve to i još mnogo više na jednom mjestu za sve informacije iz Zenice – Zenicablogu. Sve ove lokacije 24 sata dnevno UŽIVO gledajte na http://www.zenicablog.com/zenica-uzivo-24-sata-dnevno/

 

Posted by Zenicablog on 16. Februar 2016

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno