Ljudi

Zauvijek nas je napustio Zijad Demirović Cvrca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zauvijek nas je napustio Zijad Demirović Cvrca – U četvrtak je na mezarju Ričice obavljena dženaza i ukop 56-to godišnjeg Zijada Demirovića Cvrce. Crvca je dugogodišnji igrač malonogometnog kluba Drugari i njegovi saigrači i prijatelji organizovano su prisustvovali dženazi i ukopu.
Veliki broj članova Drugara okupio se na betonskom malonogometnom igralištu na Kamberovića polju, a onda su u povorci krenuli prema Ričicama kako bi svom prijatelju odali posljednju počast.
– Članovi Drugara su uradili najmanje što su mogli za svog prijatelja i saigrača koji je plijenio svojim potezima i golovima na mnogim turnirima kako u Bosni i Hercegovini tako i šire. Težak je ovo udarac za nas i još uvijek se ne možemo pomiriti da ga nema tu sa mrežama i loptama i da ga nećemo vidjeti na našim terminima na kojima se okupljamo nakon prestanka aktivnog igranja fudbala. Mnogi naši drugovi su otišli, ali nadam se ovo što je nas je ostalo da ćemo vječno čuvati uspomenu na njih i nadam se da ćemo nastaviti tradiciju i očuvati njihova imena u najljepšem svjetlu – rekao je dugogodišnji član Drugara Himzo Halač.
Tekst: Nedžad Glibo


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno