Naše

Za Imrana u akciji “Kahva i kolači…” u Zenici prikupljeno 1.541 KM, u Sloveniji 600 eura

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za Imrana u akciji “Kahva i kolači…” u Zenici prikupljeno 1.541 KM, u Sloveniji 600 eura – Hvala svima koji su sudjelovali u akciji “KAHVA I KOLAČI ZA IMRANA” … Riječima, a ni djelima mislim da ne bi mogao opisati, onako kako se osjećamo .. Zahvaliti se sigurno ne možemo … pišu roditelji malog Imrana.

-Da vas Allah nagradi, smiluje i uputi na pravi put … Zahvaljujući dobrim ljudima, skupljeno je 1541,60 km … Specijalno hvala Nina Sivic Mehaj, za savjete i nesebičnu podršku, kao i ljudima koji su obezbjedili ove divne kolacice, Emina Kulušić, Maid Brackan, Sanel Almy Tahirovic ( SUR “Magnolija”), Almin Dalida Hajder, Mediha Ćupina, Lejla Pasic-Grahic,Ammra Amrra Anis Hadisa Doglod Adis Deila.. Hvala veliko i Nihad Livnjak i Enver Livnjak za kahvicu koju su nam obezbjedili … Hvala Muamer Suly Crnolic za podrsku i donaciju koju su nam obezbjedili par puta … Ako sam koga zaboravio, nadam se da mi nece zamjeriti … Takođe hvala Kovacevic Selmir Limvo Likče za organizovanu akciju u Sloveniji u kojoj je prikupljeno 600 eura … Najlakse receno hvala vam svima koji ste sudjelovali, da vas Allah nagradi, a vi znate ko ste …

Pomoć i dalje možete pružiti putem: IK BANKA 134-010-01386725-81 Imran Tahirovič

Na kraju molba roditelja:

MOLBA: S obzirom da smo rezervisali termin za Tursku 27.6.2016, potrebna nam je pomoc oko smjestaja za Irnu i Imrana kao i pomoc oko kretanja po Istanbulu, pa ako znate nekog, bujrum javite se… !!! Hvala ..

Porodicu Tahirović putem FB kontaktirajte NA OVAJ LINK ili 

kontakt mob: 061/469-231


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno