Politika

Vrače: raspoloživo državno poljoprivredno zemljište dati poljoprivrednicima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vrače: raspoloživo državno poljoprivredno zemljište dati poljoprivrednicima – Eldin Vrače, Kandidat Snage Centra za gradonačelnika Zenice posjetio je danas poljoprivrednike i ljubitelje prirode sa područja Babina, okupljene u udruženje i zadrugu EKO Tvrtkovac.

14115676_227030684365665_2131353823830154939_o– Uvjerio sam se da postoje vrijedni sugrađani koji sami, svojim idejama i sredstvima, unaprijeđuju zajednicu. Imam neopisivu želju i namjeru da značajnu energiju usmjerim ka razvoju sela kroz poljoprivredu, a Gradska uprava je ta koja tim vrijednim ljudima treba omogućiti sve što žele, kazao je Vrače.

On je u razgovoru sa poljoprivrednicima ovog kraja rekao da je stav Snage Centra i njegova lična namjera da se svima koji imaju želju da proizvode i rade u poljoprivredi ustupi na korištenje državno neobrađeno zemljište.

..

 

 

viber image– Pored zemljišta i poticaja, moja lična namjera je da zeničkim poljoprivrednicima poklonim kombi vozilo i vozača. Oni će tokom mog mandata svakodnevno na zeničku tržnicu i štandove koje ćemo im ustupiti za prodaju, dovoziti i prodavati namirnice. Meni vozač i vozilo nisu potrebni u toku mandata, a tim ljudima će to značajno olakšati prodaju domaćih namirnica. Idemo raditi i pokazati da se može, navodi Vrače.

Press Snaga Centra


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno