Nesreće

Vozač Ford Fokusa povrijeđen na M17

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vozač Ford Fokusa povrijeđen na M17 – Jedna osoba je povrijeđena u saobračajnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila na magistralnom putu M17, desetak kilometara južno od Zenice, na području Lašve.

Vozač “Ford Fokusa” S.S. (26) iz Kaknja (O – 26 – K – 417) izgubio je kontrolu nad vozilom, te udario u zaštitnu ogradu-branike pored puta,
od kojih se odbio ponovno na magistralu, te se zaustavio nasred kolovoza.  Na vozilu su primjetna značajna oštećenja prednjeg dijela.

Vozač je ubrzo prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica, a prema izjavama svjedoka žalio se na bol i vjerovatni prijelom noge. Policija obavlja uviđaj na mjestu nesreće, a saobraćaj ovom dionicom magistralnog puta je u prekidu. Do zaključenja teksta nije bio poznat stepen povreda vozača, ali se pretpostavlja da se radi o teškim povredama i lomu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno