Nogomet

Vitez dočekuje Čelik u petak u 17h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vitez dočekuje Čelik u petak u 17h – Nogometni klub (NK) “Vitez” iz Viteza u petak dočekuje nogometaše zeničkog “Čelika”, a domaćini su svjesni važnosti ove utakmice, kao i težine protivnika.

– Imamo apsolutni respekt prema “Čeliku”. Vrlo su tvrda i karakterna ekipa. Međutim, uz svo poštovanje prema protivniku, znamo što nam je činiti i vjerujemo kako ćemo u ovoj utakmici potvrditi naše ambicije. Svi u Klubu želimo ostvariti cilj, a to je igranje u Premijer ligi i sljedeće godine. Moramo upotrijebiti svu našu snagu i mogućnosti u ovoj utakmici gdje protivnik dolazi rasterećen te nam to može zadati velike probleme. Moji igrači su svjesni važnosti utakmice i kako nemamo pravo na kiks – kazao je na konferenciji za novinare trener NK “Vitez” Branko Karačić.

Prvotimci Leopold Novak i Ivan Stanić, optimistični su pred meč sa susjedima.

– Dolazi nam vrlo dobra momčad i respektiramo ih radi svega što su učinili u ovom dijelu prvenstva, ali i nas se tu dosta toga pita. Pritisak postoji, no taj pritisak shvaćamo pozitivno. Ova nam utakmica puno toga donosi, tako da idemo na pobjedu do koje mislim da ćemo i stići uz pomoć naših navijača – komentirao je Novak.

– Vjerujem kako ćemo u petak odigrati dobru utakmicu i pobijediti te time donijeti sebi zadovoljstvo i olakšanje pred nastavak prvenstva- kazao je Stanić.

Utakmica između nogometnih klubova “Vitez i “Čelik” bit će odigrana u petak na stadionu u Vitezu, s početkom u 17 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno