Zabava

Video+foto: Uživajte u glasu i muzici Maye Sar – Live in Theatre – BNP Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Uživajte u glasu i muzici Maye Sar – Live in Theatre – BNP Zenica – Maya Sar je u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održala svoj posljednji koncert u sklopu turneje Live in Theatre, još jedan koji će, nažalost malobrojna publika u BNP-u, pamtiti jako dugo zbog energije i osjećajnosti koju je ova mlada kantautorica, sa svojim desetočlanim bendom u regionu renomiranih bh. muzičara, podijelila sa prisutnim.

Koncert je počela pjesmom “Korake to znam”, a sve prisutne je više nego iznenadila i počastila dovođenjem specijalnog nenajavljenog gosta, popularnog hrvatskog pjevača Jacquesa Houdeka, sa kojim je otpjevala jednu pjesmu, te numere na kraju 90-minutnog nastupa na bisu, dok je Houdek pjevao i svoju pjesmu “Stotinama godina”.

Kako je Maya priznala publici u BNP-u, privatno najradije i najčešće pjeva pjesme Mariah Carey, a Zeničane je počastila tako što je prvi put javno na sceni, i to sa Houdekom otpjevala pjesmu Endless love.

Nakon što je nastupila u Tuzli, Banjaluci, Mostaru i Sarajevu, nastupom u Zenici je Mya Sar završila turneju uoči objavljivanja novog albuma.

Ekskluzivno, Zenicablog vam donosi video nastupa Maye Sar i Žaka Houdeka, kao i Houdekovu solo numeru, a potom i najzanimljivije kadrove iz nekoliko muzičkih numera tokom večeri.

Zenicablog se tokom večeri UŽIVO uključivao iz BNP Zenica na svom Facebook live kanalu, a pet odabranih javljanja pogledajte u nastavku



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno