Nogomet

VIDEO+FOTO: Skupština Čelika ima kvorum, incident uoči sjednice – policijska intervencija u parku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Skupština Čelika ima kvorum, incident uoči sjednice – policijska intervencija u parkuku  – Uoči početka sjednice Skupštine NK Čelik, vjerovatno i sudbonosne za ovaj klub, ispred stadiona Bilino Polje desio se veći incident. Navodno, sukobile su se dvije grupe navijača tog kluba, a za sada nema informacija o uhapšenima ili ozlijeđenima.

foto:ZB

Jedno je sigurno, večerašnja sjednica Skupštine tima iz Zenice dat će mnoge odgovore na pitanja o budućnosti te funkcionisanju samog kluba, a veliki broj navijača najavio je dolazak ispred stadiona kako bi na taj način pružili podršku za pravu odluku koju će donijeti članovi Skupštine.

Video: Zenicablog

Treba istaći da je jutros kandidaturu za predsjednika UO kluba povukao Ševko Adilović, koji baš i nije omiljen kod Čelikovih simpatizera, koji su očigledno podijeljeni i pred samu sjednicu.  Situacija se sada smirila, a više stotina navijača je pod kontrolom policije.

Skupština je krenula, prema informacijama sa lica mjesta, postoji kvorum.

Foto: Sportsport.ba / Tekst: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno