Politika

Video+foto: SDA-SBB – predstavljen kandidat za gradonačelnika i nosioci Lista za GV Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: SDA-SBB – predstavljen kandidat za gradonačelnika i nosioci Lista za GV Zenica – U sjedištu Stranke demokratske akcije (SDA) u Zenici danas je i zvanično predstavljen kandidat za gradonačelnika Zenice koalicije SDA i SBB-a Naidin Ahmetspahić te nosioci lista za gradsko vijeće Zenice ove dvije političke stranke, Spahija Kozlić (SDA) i Ekrem Tuka (SBB).

Koalicione stranke na predstojećim lokalnim izborima imat će posebne liste za Gradsko vijeće grada Zenice. Ahmetspahić je kazao da je zahvalan na podršci stranaka SDA i SBB te da je kandidatura za funkciju gradonačelnika za njega velika čast.

Ključne tačke u njegovom djelovanju kao gradonačelnika Zenice bit će lokalni ekonomski razvoj, smanjenje zagađenja zraka, rješavanje pitanja grijanja grada na ekološki način te davanje doprinosa za rješavanje problema pasa lutalica.

Nosioc liste SDA Spahija Kozlić (SDA) je naglasio da mu je čast da budu na vrhu liste gdje se nalaze doktori nauka, sportisti, profesori, ekonomisti, poljoprivrednici i mladi građani Zenice.

Pogledajte integralni snimak cijele press konferencije u sjedištu SDA Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno