Kultura

VIDEO+FOTO: Promocija knjige “Filozofija prava” dr. Spahije Kozlića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Promocija knjige “Filozofija prava” dr. Spahije Kozlića – U Muzeju grada Zenice večeras je održana promocija nove knjige – udžbenika dr. Spahije Kozlića “Filozofija prava”. Izdavač knjige Pravni fakultet Univerziteta u Zenici, a ona je rezultat petogodišnjeg Kozlićevog predavanja istoimenog predmeta i interaktivnog rada sa studentima završnih godina dodiplomskog studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Knjiga je istovremeno i udžbenik iz filozofije prava koji će pomoći studentima u savladavanju gradiva predviđenog nastavnim planom i programom. Promotori knjige su bili prof. dr sc. Željko Škuljević, prof. dr sc. Miodrag Živanović i prof. dr sc. Dževad Drino, a moderator ujedno i lektor knjige Aras Borić, koji su uz autora knjiga ne dopadljiv način predstavili ovo djelo u 65-minutnoj promociji, čiji snimak vam u cijelosti prenosi Zenicablog.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno