Nesreće

Video+foto: Pogledajte dramatično gašenje zapaljenog kamiona u Travničkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Pogledajte dramatično gašenje zapaljenog kamiona u Travničkoj – Mještani ulice Travnička cesta i prolaznici večeras su prisustvovali pravoj drami. U 21.39 sati desetak prolaznika prijavilo je Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Zenica da se zapalio kamion u vožnji. Vatrogasci su bili na mjestu požara za manje od pet minuta i uspjeli su lokalizovati požar.

Ulica, koja je inače i regionalni put Zenica – Vitez via Vjetrenice, ubrzo je bila puna dima i otpadaka sa zapaljenog kamiona, koje je vjetar raznosio.

Video: Salih Pašanbegović

za Zenicablog

Vatra je prijetila da zahvati okolne automobile, ali i stabla, ali je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovana i ugašena. Stanari okolnih zgrada su uznemireni vatrom i zvukovima pucanja usijanog materijala. Kamion je, kažu očevici, prevozio namještaj. Prema preliminarnim informacijama nema povrijeđenih, ali nam je rečeno da će tokom večeri biti više detalja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno