Naše

Video: Zeničanin zaustavio autobus i saobraćaj na Drvenom mostu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Zeničanin zaustavio autobus i saobraćaj na Drvenom mostu  – Zeničanin T.S. proslijedio nam je večeras video kojeg je telefonom zabilježio na Drvenom mostu.

Naime, neimenovani sugrađanin, prema izjavama očevidaca stariji čovjek kojeg su neki poznanici navodno zvali imenom “Alija”, zaustavio je na nekoliko minuta saobraćaj, preprečivši tijelom put autobusu “Zenicatransa – prevoza putnika”.

Ubijeđivanje vozača da ih “nezadovoljnik” pusti, nije pomoglo, a on se navodno žalio da ga “vozač negdje nije htio primiti u autobus”. Nakon nekoliko minuta blokade saobraćaja i verbalnog sukoba, “slučaj su riješili” mlađi Zeničani, koji su “premjestili barikadu” na trotoar, uprkos žestokom otporu”.

Očevici koje smo kontaktirali kažu da je “ometač saobraćaja” bio u alkoholisanom stanju ili sa psihičkim problemima, ali da je ipak zadao mnogo nevolja, prije nego je uklonjen sa ulice.

Potvrđeno nam je da je slučaj zabilježen u Policijskoj upravi, ali je do dolaska patrole saobraćaj profunkcionisao, a nezadovoljnik se udaljio sa mosta. Pogledajte video.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno