Biznis

VIDEO: uprava ArcelorMittal Zenica o stanju kotlova, ponudi Gradskoj upravi…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: uprava ArcelorMittal Zenica o stanju kotlova, ponudi Gradskoj upravi… – Generalni direktor ArcelorMittal Zenica Biju Nair sa saradnicima održao je danas press konferenciju, na kojoj je mnogobrojne novinarske ekipe upoznao sa aktuelnim stanjem kotlova i cijelog sistema Toplane u ovoj kompaniji, prijedlozima AMZ i mogućnostima, kao i posljedicama aktuelnog stanja po radnike i posao AMZ-a.

Generalni direktor kompanije Biju Nair rekao je kako je rad kotla broj dva trenutno zaustavljen na 24 sata radi sanacije kvara koji je uočen jučer.

“U nedjelju smo počeli s grijanjem, ali smo zaustavili na 24 sata radi novog popravka. Očekujemo da ćemo uspostaviti grijanje u večernjim satima. Zbog kvarova i gubitaka, moramo nastaviti sa remontom sljedeće dvije do tri sedmice. Također, nastavljamo sa popravkom kotla broj 1 dok ga ne vratimo u funkciju”, rekao je Nair.

Iz kompanije ArcelorMittal predložili su projekt izgradnje novih pet kotlova na zemni gas i interne plinove kojim bi se ustabililo grijanje grada, a koje bi ArcelorMittal Zenica koristio i za svoju proizvodnju

Pogledajte cijeli video u trajanju od 38 minuta:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno