Nesreće

Video: stravična nesreća u Poljicama: preminuo 46-godišnjak, dječak na intenzivnoj njezi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: stravična nesreća u Poljicama – preminuo 46-godišnjak, dječak na intenzivnoj njezi – U mjestu Poljice kod Maglaja danas se dogodila teška saobraćajna nesreće u kojoj su povrede zadobile tri osobe. Do nesreće je došlo u 18 sati i 10 minuta, a saobraćaj je obustavljen od trenutka nesreće do okončanja uviđaja.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovao kamion i putnički automobil. Tri osobe su prevezene u Kantonalnu bolnicu u Zenici. Kamion je nakon sudara završio u koritu rijeke Bosne. Uviđaj na mjestu nesreće obavljaju pripadnici MUP-a ZDK i Tužilaštva ZDK. Txt/foto: Klix; video. Facebook/Edina Adis Bajrić

13578723_1260449690639827_829024539_nMuškarac B.D. iz Maglaja (46) preminuo je u Kantonalnoj bolnici Zenica nakon nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Poljice općina Maglaj.

Na Urgentnom bloku Kantonalne bolnice Zenica večeras nam je potvrđeno da je dovezena muška osoba u pratnji medicinskog tehničara Hitne pomoći Maglaj preminula, te da su ljekari pokušali reanimaciju, ali bezuspješno. U nesreći su povrijeđena i dvojica dječaka, jedan je smješten na Odjel intenzivnog liječenja i stabilan je, ali u veoma teškom stanju, a drugi je u nesreći zadobio lake tjelesne povrede.

160630153.2_xl



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno