Naše

Video: poruka zahvalnosti dječaka Ajdina Žigonje – akcija pomoći pri kraju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: poruka zahvalnosti dječaka Ajdina Žigonje – akcija pomoći pri kraju – Ajdinova zahvalnica od HVALA Dragi naši veliki prijatelji i dobri ljudi želim da vas ovom prilikom obavjestim da je iznos za operaciju sakupljen, dakle iznos od 45 000€ (90 000km) mi već imamo na Ajdinovom računu, čak i nešto više, tačnije na Ajdinovom računu je 93.140, mnogo smo bliži i iznosu od 100.000 km koliko će sve koštati (prijevoz, smještaj i operacija), ako Bog da uz vas dobre ljude siguran sam da ćete do kraja sedmice sakupiti i ovaj ostatak, napisao nam je Ajdinov otac Elvis.

-Mi smo jučer poslali snimke za ACIBADEM i tražili sto prije odgovor i datum operacije, naravno napomenuli smo da novac već imamo i da se nadamo sto bržem odgovoru. Sada nam predstoji sve teži i teži dio, od iščekivanja odgovora, do pripreme same operacije. VI ste uradili onaj teži dio iznos je skoro sakupljen, sada nam ostaje nada i vjera u Allahovu pomoć da će svemu uskoro biti kraj. Želim da vam se svima zahvalim, onima koji su uplaćivali po 5 KM ili € do onih koji su uplaćivali i po nekoliko hiljada, na sve vas smo jako ponosni i molim dragog Allaha da vas sve nagradi. Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da smo sav ovaj iznos sakupili bez i jedne humanitarne akcije, bez kutija po objektima, bez izlaska na ulicu na koju smo bili spremni izaći, hvala i svim portalima koji su najzaslužniji sto se naša priča i borba daleko čula, Allah vas sve nagradio, hvala administratorima svih grupa i stranica čiji sam i ja član i sto su mi dozvolili da dijelim naše apele, Allah i vas nagradio, te vam svima podario svako dobro.

HVALA VAM STO STE ME TRPILI😀, a još jednom hvala vam dragi PRIJATELJI SIROM SVIJETA, hvala čitavoj mojoj BiH I SVIM ENTITETIMA, hvala Sandžaku, hvala ljudima iz Hrvatske koji su zvali i donirali, kao i ljudima iz Srbije, hvala Prijateljima iz Slovenije i veliko hvala NAŠOJ DIJASPORI, bez koji bi u našoj državi bilo mnogo više bolesni, napaćeni, gladni i invalidnih osoba, hvala vam što se niste odrekli svoje BiH, svojih zemljaka ALLAH VAS SVE NAGRADIO. Jedini CILJ nam je bio da nas Ajdo ima normalno djetinjstvo, ne da zloupotrijebimo vasu dobrotu, već da prije svega DRAGI ALLAH BUDE ZADOVOLJAN SA NAMA, jer smo se trudili da ostanemo na Allahovom putu i da položimo ispit ovog teškog iskušenja. Trudio sam se biti javan i transparentan, trudio sam vam plasirati svaku informaciju, biti tu za svako pitanje da dam odgovor, nadam se da ste zadovoljni.

VELIKO HVALA NAŠOJ Amra Džananović-Bešo koja nam je aktivirala stranicu www.gofundme.com i preko koje ste donirali 17 445 $,da je Allah nagradi kao vas koji ste uplaćivali. Hvala i našem velikom prijatelju Haris Husejnović koji je otvorio prodaju vaučera preko www.citydeal.ba i preko koji ste kupili 1111 vaučer😀, Allah te prijatelju nagradio kao i vas sve što ste kupovali vaučere. I veliko hvala Azemina Cacak koja se jako puno zauzela za našeg Ajdu, te apelirala i kucala na razna vrata da je Allah nagradi. Ako ste pročitali ovaj post onda znate da nam fali još nekih 5.000 do 6.000 KMi ja vas molim da #PODIJELITE OVAJ POST. Hvala od srca i Allah vam dao svako dobro.

Voli vas Ajdo 😘



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno