Zabava

Video: Najava koncerta Kikija Lesendrića & Pilota

Kiki Lesendrić
Kiki Lesendrić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Najava koncerta Kikija Lesendrića & Pilota – U Cabaret klubu Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici danas je održana konferencija za novinare povodom koncerta Kikija Lesendrića & Pilota, koji će biti održan 13. februara u Velikoj sali BNP-a. Osnivač Pilota Zoran Kiki Lesendrić je kazao kako ga za Zenicu lijepa sjećanja na koncert iz 1980-ih godina koji je održao na stadionu Bilino Polje.

“Kako sam danas ulazio u Zenicu prisjetio sam se koncerta na stadionu i to su bili rock festivali koji su obilježili nastajanje velikih bendova kao što je Zabranjeno pušenje, to su bili događaji koje ne možemo izbrisati iz sjećanja”, kazao je Lesendrić. Za razliku od dosadašnjih turneja, turneja “Svijet je lijep kada sanjamo” publici donosi akustične balade koje su Piloti rijetko svirali na električnim instrumentima.

Lesendrić je kazao kako je uvjeren da će rock scena u Bosni i Hercegovini opstati jer dosta mladih iz godine u godinu uživa u starim hitovima. Piloti u narednom periodu planiraju i koncerte u Sarajevu i Mostaru, a dosadašnji koncerti i publika Lesendrića su vratili u vrijeme kada je publika znala uživati iako nije vaš fan. Uz Kikija novinarima su se predstavili članovi produkcijskog tima koncerta, te predstavnici sponzora koncerta, kompanija Oriflame i Admiral.

Cijena ulaznice za koncert koji će početi u 20 sati iznosi 15 KM i može se kupiti na biletarnici Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici.Nastavak regionalne unplugged turneje kojom Kiki i Piloti obilježavaju 35 godina od osnivanja.

Uz Kikija novinarima su se predstavili članovi produkcijskog tima koncerta, te predstavnici sponzora koncerta, kompanija Oriflame i Admiral.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno