Zabava

Video: JACK REACHER – BEZ POVRATKA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: JACK REACHER – BEZ POVRATKA – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavjestimo da od četvrtka, 27. oktobra u naša kina stiže uzbudljivi akcioni film “JACK REACHER – BEZ POVRATKA” (JACK REACHER: NEVER GO BACK), sa sjajnim Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi.

Film će se prikazivati u slijedećim kinima: Cinema CIty Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, CineStar Mostar, CineStar Bihać, Multiplex Ekran Zenica, Kino Kozara Prijedor, Kino Kaleidoskop Tuzla, Bioskop Andrićgrad Višegrad, Kino Theatre Busovača

2-jrJack Reacher (Tom Cruise) se vraća sa svojim specifičnim oblikom pravde u željno iščekivanom nastavku „Jack Reacher – Bez povratka“. Major Susan Turner (Cobie Smulders) predvodi Reacherovu staru istražnu jedinicu i uhapšena je zbog izdaje. Reacher će učiniti sve da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavjere oko ubistva vojnika. Film je zasnovan na knjizi „Jack Reacher – Bez povratka“, 18. nastavku iz bestseler serijala Jack Reacher autora Leea Childa koji se prodao širom svijeta u preko 100 miliona primjeraka.

Godinama poslije odlaska s mjesta komandanta elitne jedinice vojne policije, borac za pravdu Jack Reacher će biti primoran da se vrati u život koji je ostavio za sobom kad njegovoj prijateljici i nasljednici, majoru Turner (Cobie Smulders), smjeste špijunažu. Reachera ništa neće spriječiti da dokaže da je ona nedužna i da razotkrije prave krivce koji stoje iza ubistva njegovih nekadašnjih vojnika.

Trailer filma pogledajte ovdje:

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno