Zenica

Vaskršnja čestitka OMS Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vaskršnja čestitka OMS Zenica- Danas, kada svi iz vlastitoga iskustva spoznajemo da je najveća radost ona koja dolazi kao posljedica onoga što smo kadri učiniti za druge, da je veliko naše ispunjenje u davanju sebe drugima.

U davanju onima koje volimo. I, uistinu postoji jedan dar veći od svih a to je dar ljubavi vlastitog života, koji sja u svemu što činimo. Na ovaj veliki praznik Vaskrsa više nego ikada otkrivamo da je najveći dar koji možemo dati, naša radost življenja. Naša zahvalnost, naš unutrašnji mir, naš osjećaj blagostanja i povjerenja. Ovo se izgrađuje darujući i primajući kroz cijeli život, jer niko sebi ne živi i niko sebi ne umire.

Zato neka Vam je sretan i blagoslovljen VASKRS – HRISTOS VOSKRESE – VAISTINU VOSKRESE

Sa posebnim željama Vaskrs čestitamo zeničkim sveštenicima, parosima o. Marku Malešu, o. Darku Kujundžiću i đakonu Vladimiru Rajaku.
Dijeleći s Vama vjerničku radost srdačno pozdravljamo.
ČLANOVI OMS ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno