Nogomet

Ulaznice za utakmicu Engleska-BiH u prodaji po 2, 25 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ulaznice za utakmicu Engleska-BiH u prodaji po 2, 25 KM – Ulaznica za utakmicu kvalifikacija mladih reprezentacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine Engleska – Bosna i Hercegovina koštat će samo jednu funtu, odnosno 2,25 maraka, saopćeno je danas iz Fudbalskog saveza Engleske (FA), javlja Anadolu Agency (AA).

Meč će se igrati 11. oktobra na stadionu ”Bescot” u Walsallu sa početkom u 16 sati, umjesto prvobitno planiranog termina od 18.45. Upravo pomjeranje termina odigravanja utakmice razlog je što su se u FA odlučili za simboličnu cijenu ulaznica.

Satnica susreta je naknadno određena na zahtjev Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), da bi se oba duela posljednjeg kola u grupi 9 kvalifikacija za EP igrala u istom terminu radi regularnosti takmičenja.

I utakmica Kazahstan – Norveška igrat će se 11. oktobra od 16 sati po srednjoevropskom vremenu.

Do kraja kvalifikacija 6. oktobra Kazahstan će ugostiti Englesku (17 sati), a dan kasnije Norveška će biti domaćin Švicarskoj.

Na tabeli grupe 9 Engleska je prva sa 14 bodova, dva boda više od Švicarske i četiri u odnosu na Norvešku. Kazahstan je sakupio četiri boda, dok je BiH posljednja sa tri.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno