Nesreće

U nesreći u Pečuju poginuli Benaris Telalović (21), Nedžad Delić (22) i Haris Pajić (21)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nesreći u Pečuju poginuli Benaris Telalović (21), Nedžad Delić (22) i Haris Pajić (21) – Mladi Zeničani Benaris Telalović i Nedžad Delić su smrtno stradali na licu mjesta, a Haris Pajić preminuo u Kantonalnoj bolnici Zenica, nakon sinoćnje nesreće na M17.

U Kantonalnoj bolnici Zenica se nalaze četvrta osoba iz “Alfa romea” Medaris Imamović i vozač “Ford Fokusa” Senad Šarić.

Nesreća se, po policijskoj zabilješci, dogodila u 22,10 sati, na putu M-17 u mjestu Pečuj, Grad Zenica. Učestvovali su “Alfa romeo”, (A96-M-114, prema policijskom biltenu – nije poznato ko je upravljao)  i “Ford fokus”, (M10-O-606, kojim je upravljao Šarić).

Na licu mjesta smrtno su stradali Telalović (21) i Delić (22), Pajić (21) je preminuo u bolnici.

Šarić (58) i Imamović (21) su u teškom stanju na liječenju u KBZ.

Dežurni ljekar Urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica dr. Kašmira Huseinović je kazala kako su dvojica povrijeđenih smješteni na odjele Hirurgije i Traumatologije.

“Mi smo sinoć primili tri pacijenta, a i pored reanimacije nismo uspjeli spasiti život jednog od njih. Pacijent Š. S. smješten je na Odjel poluintenzivne hirurgije, dok se I. M. nalazi na odjelu Traumatologije. Oba pacijenta stabilnog su zdravstvenog stanja”, kazala je Huseinović.

Više o nesreći na OVOM linku -KLINI OVDJE

KLIKOM OVDJE pogledajte jutrošnji izgled uništenih automobila, kao i video snimak nastao neposredno nakon nesreće

benaris-telalovic-nedzad-delic-haris-pajic

 

. . .

.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno