Nesreće

KBZ: na liječenju trojica iz Maglaja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KBZ: na liječenju trojica iz Maglaja -U Kantonalnoj bolnici Zenica na liječenju se nalaze još tri osobe povrijeđene u utorak u eksploziji u firmi Natron Hayat Maglaj – potvrdili su Feni iz te zdravstvene ustanove.

Tri osobe su hospitalizirane u Službi za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, stabilnih su vitalnih parametara u znatnom poboljšanju. Pacijenti su, kako navode iz KBZ-a, na posmatranju.

Jučer su dva pacijenta nakon promatranja puštena na kućno liječenje, a jedna osoba je puštena kući odmah nakon prijema u ovu zdravstvenu ustanovu.

Informacije o uzroku eksplozije ložnog kotla u firmi Natron Hayat Maglaj koja se desila 26. jula od čijih posljedica je jedna osoba preminula, a šest povrijeđeno, bit će dostupne najvjerovatnije sljedeće sedmice.

– Vještak treba da završi svoj dio posla, pa će onda da dostavi svoje mišljenje, tako da neće biti informacije prije sljedeće sedmice – kazali su Feni iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno