Nesreće

Teško povrijeđeni savjetnik gradonačelnika Zenice i njegova supruga i sin

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teško povrijeđeni savjetnik gradonačelnika Zenice i njegova supruga i sin   – Armin Mujkić, dugogodišnji dopisnik “Nezavisnih novina” iz Zenice i aktuelni savjetnik gradonačelnika Zenice, teško je povrijeđen sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M 17 u mjestu Papratnica, objavile su Nezavisne novine. Mujkić je ranije obavljao i dužnost direktora OKK Čelik, a uspješno je vodio i prvi regionalni sportski portal SPORTZDK.ba.

Mujkić je upravljao vozilom “Pasat”, kojim je u jednom trenutku sletio s kolovoza. Teško su povrijeđeni i njegova supruga i sin Medin. Prema biltenu MUP-a ZDK, dana 13.01.2017. godine u 19,38 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Papratnica dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem s kolovoza pmv marke “Pasat” reg.oznaka E15-A-710 kojim je upravljao Mujkić.

Prema nezvaničnim informacijama od kolega iz Žepča, do nesreće je došlo kad je Mujkić zakočio, pokušavši da izbjegne sudar, nakon što je neimenovani vozač preticao kolonu po izuzetno lošem vremenu, te nakon što je uvidio da neće moći izvršiti preticanje, pokušao da se “ubaci” ispred vozila kojim je upravljao Mujkić. Snijeg koji je intenzivno padao i poledica prouzrokovali su slijetanje sa ceste.  Uviđaj je izvršen od strane pripadnika MUP-a ZDK.

Arminu i njegovoj porodici redakcija Zenicabloga želi brz oporavak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno