Biznis

Svojim zaposlenicima iz Zenice mostarsko preduzeće plaća troškove električne energije za januar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svojim zaposlenicima iz Zenice mostarsko preduzeće plaća troškove električne energije za januar  – Pozitivan primjer svima nama ovih je dana dalo preduzeće Config d.o.o. iz Mostara koje će svojim zaposlenicima iz Zenice pokriti troškove električne energije za mjesec januar.

Zeničani su kroz mjesec januar doživjeli mnoštvo neugoda, a najveća od njih je višednevni nestanak grijanja. U dane kad su se temperature spuštale i ispod -20 Celzijevih građani nisu imali opskrbu grijanjem.

Svjesni smo činjenice da Zeničanima nije lako, a najmanje što smo mogli učiniti jeste našim zaposlenicima platiti januarske račune za struju. Cijenimo svakog zaposlenog i znamo da su kroz cijeli mjesec redovito ispunjavali svoje radne obaveze, pa smo se odlučili na ovaj način pomoći njima i njihovim obiteljima, poručuju iz Configa.

Dodaju kako se nadaju da će njihov primjer slijediti i mnoga druga poduzeća koja posluju na području Grada Zenica.

Manager.ba/Bljesak.info



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno