Zabava

Star trek – izvan granica od danas u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Star trek – izvan granica od danas u kinima – Veliko nam je zadovoljstvo da vas u ime distributerske kuće UNA FILM obavjestimo da će se premijera 3D filma “STAR TREK – IZVAN GRANICA” (STAR TREK BEYOND) održati u srijedu, 20. jula u kinima  CineStar Bihać i CineStar Mostar.

Na redovnim repertoarima svih kino dvorana u Bosni i Hercegovini  ovaj film će se naći od 21. jula i biće dostupan i 2D i 3D tehnici.

Ne propustite priliku da među prvima doživite na velikom platnu novo uzbudljivo putovanje legendarnog Enterprisea i fenomenalnu glumačku ekipu koju čine John Cho, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin i mnogi drugi.

Star Trek – Izvan granica“, željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Gene Roddenberry, a ponovo oživio J.J.Abrams 2009, vraća se s redateljem Justinom Linom  („Paklene ulice“) koji režira ovo epohalno putovanje U.S.S. Enterprisea i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica“, posada broda istražuje najudaljenije predjele neistraženog svemira, gdje će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

Specijalna napomena: 19. juna 2016. Star Trek porodica je izgubila jednog svog člana. Iznenadni gubitak Antona Yelchina je duboko pogodio cijelu ekipu filma „Izvan granica”. Yelchin će biti upamćen po svojoj velikoj ljubavi prema filmu i ličnoj zahvalnosti što radi posao koji toliko strastveno voli. „Sretan sam zbog svakog dana koji provodim na snimanju. Ako ikad budem osjetio da se ponašam nezahvalno, bit ću duboko razočaran u sebe, jer mi svi imamo ludačku sreću što radimo nešto ovako divno i suludo… količina ljudi i napora koji su potrebni da se izrade ovakve slike koje će neko gledati je sumanuta i tako posebna stvar koje smo mi dio.”

„Čhekov ima herojske trenutke,” Yelchin je govorio. “Ali ono što ga čini zabavnim likom je to što je blesav i optimističan.”

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno