Ostali sportovi

Sredstva sportskim klubovima i udruženjima

Vlada ZDK
Vlada ZDK
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vlada ZDK – Odobrena sredstva sportskim klubovima i udruženjima – Vlada Zeničko – dobojskog kantona na svojoj 53. sjednici donijela je više odluka koje se odnose na isplatu sredstva sportskim klubovima i udruženjima.

Invalidskom odbojkaškom klubu „Bosna“ iz Zenice Zaključkom Vlade je odobreno 600,00 KM na ime sufinansiranja turnira u sjedećoj odbojci. Košarkaškom klubu „BH Start „ iz Zenice je odobreno 1.200,00 KM na ime sufinsiranja troškova putovanja i učešće na međunarodnom turniru u Novom Sadu.

Sportsko rekreativnom klubu „Bosna“ iz Zenice je odobreno 800,00 KM na ime sufinansiranja troškova sportske manifestacije „Bosna rafting proljeće 2016“ koji se održava za dan Grada Zenice. Rukometnom klubu „Krivaja“ iz Zavidovića je odobreno 2000,00 KM na ime sufinansiranja troškova međunarodnog turnira „Rukomet u srcu“ u Zavidovićima i Žepču.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno