Info

Skupština upravitelja stambeno-poslovnih zgrada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Skupština upravitelja stambeno-poslovnih zgrada – U Privrednoj komori Federacije BiH u Sarajevu organizovana je danas osnivačka Skupština Udruženja upravitelja stambeno-poslovnih zgrada Federacije BiH, saopćila je Komora.

Privredna komora FBiH je prepoznala nužnost organizovanja kompanija čija je djelatnost u oblasti upravljanja i održavanja stambeno-poslovnih zgrada.

Nedostatak zakonske regulative na nivou FBiH, kao i neusklađenost na nivou kantona i općina, samo su neki od mnogobrojnih razloga za formiranje ovog udruženja.

Sjednici su prisustvovali predstavnici privrednih subjekata sa područja FBiH koji su na današnjoj Skupštini izabrali organe Udruženja, koji će u narednom periodu raditi na rješavanju problematike.

Predsjednik Privredne komore FBiH Mirsad Jašarspahić prezentovao je rad Komore kao i mogućnosti koje se pružaju članstvom u Privrednoj komori FBiH.

Naglasio je da je osnivanje Udruženja u ovoj oblasti značajan iskorak za sve privrednike koji kroz institucije Komore mogu na kvalitetniji način ostvarivati svoje ciljeve.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno