Rukomet

Sedmi Zenica Handball Cup

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sedmi Zenica Handball Cup – U organizaciji škole rukometa Čelik junior od danas pa do nedjelje u Zenici se održava sedmi međunarodni rukometni turnir Handball Cup. Na turniru će nastupiti 35 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i naše zemlje sa oko 500 rukometaša. Utakmice se igraju u kategorijama predpionira, pionira, kadeta i seniora. Turnir počinje danas utakmicom Čelik junior – Krivaja koja se igra od 15 sati. U petak se igraju utakmice u Areni od 8,30 do 21 sat. U subotu su na rasporedu utakmice u Areni od 9 do 19 sati i na Bilmišću od 10 do 13,30 sati. U nedjelju se igraju finalne utakmice i to od 14 sati predpioniri, od 15 sati pioniri i od 16 sati kadeti.

U petak u 19 sati je svečano otvaranje turnira. Na press konferenciji je rečeno kako je sve spremno za ovaj turnir, ali da je na žalost zbog vremenskih uslova koji vladaju bilo dosta otkaza ekipa izvan Zenice. Iz Čelik juniora su pozvali sve sugrađane da u što većem broju prisustvuju utakmicama jer je ovogodišnji turnir najmasovniji do sada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno