Ostali sportovi

Sedamnaest medalja za TKD Akademiju Jale u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sedamnaest medalja za TKD Akademiju Jale u Sarajevu – TKD Akademija JALE je proteklog vikenda nastupila na 3. Međunarodnom takmičenju u Sarajevu, na kojem su zabilježili dobar rezultat.

-Nastupili smo sa 17 takmičara i osvojili smo četiri zlatne, pet srebrenih, i osam bronzanih medalja. Na takmičenju nastupilo je oko 270 takmičara iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Zadovoljni smo sa rezultatom, jer ovaj put smo poveli većinom nove polaznike i mlade snage naše Akademije, izjavio je trener Jasmin Mujanović JALE, majstor 4.dan.

Akademija je ove godine nastupila na devet takmičenja i to sedam u BIH, te u Hrvatskoj i Njemačkoj. Osvojili su na stotine medalja i na desetine ekipnih pehara.

-Nadamo se i slijedeće godine da ćemo biti na tronu najboljih Taekwondo klubova u BIH, kao i ove godine, naglašava Mujanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno