Politika

SDA Zenica: besprizorne laži Fuada Kasumovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica: besprizorne laži Fuada Kasumovića – U predizbornim kampanjama se ponekad pojave kandidati sumnjivog kredibiliteta spremnih na sve kako bi se dodvorili javnosti ili je obmanuli. Međutim, nismo očekivali toliki nivo drskosti, besramnosti, zlobe i podmetanja koje u svojim svakodnevnim pamfletima pokazuje tzv. KF.

Ovaj nezajažljivi čovjek, politički smutljivac i licemjer, ide tako daleko da, svakodnevno mijenjajući stavove, napada na ugled i čast ljudi koji su posljednjih decenija pokazali da su osvjedočeni patrioti i borci za temeljne moralne vrijednosti. Svaki čovjek koji iznese stav suprotan trenutnom mišljenju političara KF u pravilu biva šikaniran i vrijeđan. Posljednji put se to desilo kada je političar KF besramno napao uvaženog profesora Mustafu Spahića Mujkija nazivajući ga „ublehašem“ i „plaćenikom koji za 2000 KM govori na skupovima SDA“.

Javnost treba da zna da se radi o besprizornim lažima s obzirom da Mustafa Spahić Mujki nije tražio niti uzeo nijednu konvertibilnu marku za svoje nastupe na skupovima SDA.

Javnost dobro zna da se Mustafa Spahić Mujki ne može kupiti!

Mustafa Spahić kao autentični intelektualac i politički analitičar odgovorno promišlja stvarnost i govori ono što misli i vjeruje. Javnost dobro zna da se njegovo mišljenje ne može naručiti i platiti novcem niti se može zastrašivanjem promijeniti. To nije mogla ni rigidna komunistička vlast pa ne može i neće ni Korumpirani Fuad. Javnost treba da zna da je samo prije koju sedmicu KF trčao da se rukuje sa Mujkijem kako bi se s njim fotografisao i tu sliku nezakonito uvrstio u svoj predizborni video-spot obmanjujući javnost da mu Mujki daje podršku. I kada Mujki javno kaže da je njegov kandidat Naidin Ahmetspahić odmah stižu ove laži i potvore.

S poštovanjem prema SDA na našim skupovima govorili su i drugi uglednici kao što je Šefik Džaferović, Mirsad Čizmo, Nermina Kapetanović i jedan od najboljih načelnika u Bosni i Hercegovini načelnik općine Kakanj Nermin Mandra. Svi oni i mnogi drugi su jasno demantovali opetovane laži KF da je Naidin „privatni“ i „zavisni“ kandidat i to je ono što boli KF. Iza Naidina stoji cijela SDA u horizontali i vertikali. Iza KF stoji samo i isključivo privatni interes.

Iako zenička i bosanskohercegovačka javnost već zna o kakvoj se personi radi, nužno je istaći da dezorijentirani i nemoralni političar KF makijavelistički koristi sva moguća sredstva kako bi se pokušao domoći pozicije gradonačelnika, te time umnožiti svoje bogatstvo. Zenička i bosanskohercegovačka javnost uveliko zna da je političar KF bogatstvo stekao nelegalnim i sumnjivim poslovima unazad desetak godina. Kada je Zenica u pitanju, dovoljno je spomenuti da je ovaj samoproglašeni ekspert na različite načine ucjenjivao Zenicu s ciljem dobijanja povoljne pozicije za izgradnju vlastite benzinske pumpe preko puta Drivuše, prevario partnere u privatizaciji Expres restorana, te jednu kompaniju tokom izgradnje benzinske pumpe kod Kantonalne bolnice. Nadalje, notorna je laž da je političar KF učestvovao u realizaciji bilo kojih projekata u Zenici, osim vlastitih kojima se obogatio i to treba javnosti ponoviti. Spisak ovih nepodobnosti je poprilično dugačak.

Pitanje za kraj. Da li ste čuli i jednog ozbiljnog ekonomskog stručnjaka da KF naziva finansijskim ekspertom?

Zato, poštovani sugrađani, ne vjerujte samoproglašenim ekspertima koji ne poštuju ni moralne ni pravne norme. Ne vjerujte onima koji su se na sumnjiv i nelegalan način obogatili, ne vjerujte onima se utopijskim i nerealnim obećanjima i ne vjerujte onima koji sami sebe hvale i sami sebe nazivaju ekspertima.

PRESS SLUŽBA SDA ZENICA

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno