Politika

SBIH Zenica: Gradska uprava kao servis, a ne ideološka vlast

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SBIH Zenica: Gradska uprava kao servis, a ne ideološka vlast –  Građane Zenice, simpatizere i članove, sve one koji još nisu donijeli odluku kome da daju povjerenje da njihov glas predstavlja u Gradskom Vijeću grada Zenice obavještavamo da će se posljednji promotivni skup kandidata za GV Stranke za Bosnu i Hercegovinu održati u petak 30. Septembra na Kamberovića polju u 14:00 časova.

Prigodno druženje i razgovor sa kandidatima će biti prilika da svi prisutni dobiju pojašnjenje za sve svoje dvojbe.

Stranka za BiH je prepoznala sukobe ponuda ponuđenih od drugih u tekućoj kampanji i želi još jednom reći građanima da im ne trebaju ideološki vladari komesarskog tipa nego moderan, uljuđen evropski servis gradske uprave koji će im sumornu svakdašnjicu učiniti podnošljivom i jednakom za sve.

U duhu višedecenijske zeničke tradicije SBiH će ovoga puta upriličiti “Izbornu čimburijadu”.

Poruka je: “Izbor je pravo svakoga pojedinca, a izbori festival demokratije. Tim demokratskim standardima vratimo pripadajuće mjesto, a sebi zarobljeni osmijeh.”

Predsjednik Gradskog savjeta Stranke za Bosnu i Hercegovinu Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno