Politika

SBB Zenica – Odličan predizborni skup u Starini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SBB Zenica – Odličan predizborni skup u Starini – Pred velikim brojem posjetilaca i mještana sinoć je Savez za bolju budućnost  Fahrudin Radončić Zenica održao predizborni skup u mjesnoj zajednici Starina.  Predstavljena je lista  i biografije svih 35 kandidata za Vijeće Grada Zenice.  Programske ciljeve su predstavili neki od kandidata. Nasira Šarić pozvala je da se podrže kandidati SBB-a, a posebno  kandidat iz Starine. U ime mladih, obratio se kandidat Dajan Vinovčić podjsećajući na iskustvo mještana Starine, Bistrice, Topčić Polja i okolnih mjesta u poplavama prije dvije i po godine, a u akcijima sapšavanja i sam učestvovao.  Vijećnica Aida Jahić, govorila je o zaštiti domaće proizvodnje i hitnoj potrebi obezbjeđenja tržišta za domaće proizvode, naročito s ovog područja. Sedžida Beganović-Isaković, aktuelna vijećnica ipredsjendica Kluba  pozvala je da birači glasaju što više za žene, jer žene bolje  razumiju i brže se dogovore i  rješavaju probleme.

Posebnu pažnju izazvalo je obraćanje kandidata iz Starine Sedina Fejzića, aktuelnog vijećnika:
-Za  protekle dvije godine koliko sam u Vijeću pokretao sam pitanja  i inicijative vezane za naš kraj. Obzirom da nismo bili u vlasti, i kratko vrijeme, neki pomaci su vidljivi, ali nedovoljno se uradilo poebno na infrastrukturi. Ukoliko budem opet izabran, obećavam da ću raditi u inetersu svih, a posebno u interesu mještana  našeg kraja – kazao je Fejzić.

Prisutnim se obratio i Edhem Fejzić, zastupnik u Skupštini ZDK, pozivajući da se podrže kandidati SBB-a:
–    Lista kandidata SBB je najbolja lista u Gradu. To je tim ljudi koji će se boriti za interese svih građana. To smo dokazali i kada sam  ja bio vijećnik i sada kroz Skupštinu ZDK-kazao je zastupnik Fejzić.
Savez za bolju budućnost predizbornu kampanju nastavlja večeras u Vukotićima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno