Nesreće

Saznajemo: u Energetici ArcelorMittala Zenica poginuo radnik Mujo Alidžanović (58)

foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saznajemo: u Energetici ArcelorMittala Zenica poginuo radnik Mujo Alidžanović (58) – Radnik u pogonu Energetike ArcelorMittala Zenica, poginuo je oko 14 h danas (petak). Kako se pretpostavlja, od strujnog udara.

Uviđaj je započeo ubrzo nakon nesreće. Za sada zvanično nije poznato da li je stradali zaposlenik Arcelor Mittala ili neke “vanjske” firme, koja obavlja poslove u ovoj kompaniji.

Nezvanično saznajemo da je poginuli radnik Mujo Alidžanović (58) iz Zenice. 

Poštovani, sa dubokim žaljenjem potvrđujemo da se danas u krugu kompanije ArcelorMittal Zenica desila nesreća u kojoj je život izgubio naš uposlenik. Nesreća se dogodila u 13:50 minuta, na lokalitetu pogona Energetika, trafo stanica Sjever.

Svi relevantni istražni organi nalaze se na licu mjesta i istraga je u tijeku. Po njenom završetku raspolagat ćemo sa više podataka o uzrocima i okolnostima nesreće. ArcelorMittal Zenica 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno