Zabava

Saznajemo: Kaliopi u BNP Zenica 17. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saznajemo: Kaliopi u BNP Zenica 17. februara – U okviru bh. turneje makedonska pjevačka diva Kaliopi će 17. februara održati koncert u BNP Zenica. Uokviru serije velikih koncerata, u Bosni i Hercegovini, a nakon sjajnih gostovanja 2010., 2012. i 2013., Kaliopi će zasigurno opet zadati muke svima onima koji će pokušati na vrijeme osigurati jednu od 400-tinjak stolica u Velikoj sali BNP-a.

Producent koncerta je i ovaj put naš sjajni vrijedni sugrađanin Tomislav Kašljević, koji producira turneje i gostovanja niza fenomenalnih izvođača, od Đure i Đurologije, preko Kaliopi, Massima, pa do svjetski poznatih 2 Cellos i jedinstvenog zvučno-vizuelnog događaja “Sevdah u Lisinskom” i “Sevdah u Sava centru”!

Turneja Kaliopi će započeti u Tuzli, 14.02. u prostoru Bosanskog kulturnog centra, slijedi koncert 15.02. u Banskom dvoru u Banjoj Luci, 16.02. je domaćin Mostar i Hrvatski dom “Kosača”, da bi svoju turneju finiširala u Zenici, u BNP-u 17.02. i u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru, 18.02.  Prije pet bh. koncerata, Kaliopi će koncert izvesti u Tvornici kulture, u Zagrebu (Hrvatska), 13.02. 

Jedan od najmoćnijih vokala naše regije, Kaliopi, sigurni smo, ima još jednom šta da pokaže iz više od trideset godina svoje karijere, koju je započela pjesmom  „Rođeni“, autora Romea Grilla. podsjećamo, uz singlove „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“  neizostavne eurovizijske uspješnice „Crno i belo“, neki od njenih starih hitova su  „ „Rođeni“, „Kofer ljubavi“, „Znam da te volim“, „Ja nisam kao ti“, „Nevinost“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ljubi“ i mnoge druge nezaboravne pjesme.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno