Politika

Savez općina i gradova FBiH: izađite na izbore

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Savez općina i gradova FBiH: izađite na izbore i glasajte – Savez općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine pozvao je sve građanke i građane da iskoriste svoje građansko pravo te da izađu na izbore 2. oktobra i da glasuju savjesno i odgovorno.

“Vjerujemo da je izborna kampanja koja je pri završetku, pružila dovoljno informacija i objašnjenja o programima kandidata koji se takmiče za javne funkcija te njihovih ideja i stavova”, saopćeno je iz Saveza općina i gradova FBiH.

Iz te organizacije podsjećaju da je lokalna samouprava temelj svakog razvijenog društva, te da svi građani na lokalnoj razini ostvaruju najveći dio svojih potreba.

“Buduće načelnike/gradonačelnike birate direktno na izborima te iskoristite mogućnost izabrati lidere i vijećnike koji će najviše doprinijeti daljnjem prosperitetu vaše sredine. Svoj glas dajte onima, koji po Vašem mišljenju, imaju sposobnost, želju i energiju doprinijeti kako vašem tako i općem dobru u vašoj lokalnoj zajednici”, poručili su iz Saveza općina i gradova FBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno