Politika

Sastanak SDA-SBB u Zenici: Puna podrška Naidinu Ahmetspahiću

Puna podrška Naidinu Ahmetspahiću
Puna podrška Naidinu Ahmetspahiću
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sastanak SDA-SBB u Zenici: Puna podrška Naidinu Ahmetspahiću- Danas je održan sastanak na kome su prisustvoavali Miralem Galijašević, predsjednik KO SDA ZDK, Ibrahim Šišić, predsjednik OIOSDA Zenice i Nasir Beganović, predsjednik KO SBB ZDK te Ismet Sarajlić, predsjednik OO SBB Zenica . Na sastanaku se razagovaralo o zajedničkom nastupu ove dvije stranke na predstojećium Loklanim izborima o čemu je potpisan Sporazum.

Predstavnici SDA i SBB su dali punu podršcku zajedničkom kandidatu SDA i SBB za gradonačelnika Zenice, mr. Naidinu Ahmetspahiću.

Odluka o zajedničkim kandidatima za načelnike i gradonačelnike donesena je na državnom nivou i mi to poštujemo. Spremni smo punim kapacitetom podržati našeg zajedničkog kandidata za gradonačelnika Zenice. Uvjereni smo da će gospodin Ahmetspahić imati i snažnu podršku građana Zenice, izjavili su predstavnici ove dvije političke partije.

Potpisani Sporazum će, zasigurno, omogućiti uvjete za odlučan rad u interesu svih građana Grada Zenice i Bosne i Hercegovine kroz unapređenje poslovnog ambijenta, unapređenje kvalitete i efikasnosti lokalne administracije i realizaciju drugih ustavnih nadležnosti koje ima lokalna zajednica.
Predstavnici SDA i SBB su uvjereni da će zajednički kandidat za gradonačelnika dobiti većinsku podršku glasača na predstojećim Lokalnim izborima.

Press SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno