Naše

Saradnici i partneri – lista je sve veća

Saradnici i partneri
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicablog krajem novembra obilježava deset godina od objavljivanja prve vijesti. Kroz ovu deceniju stasali smo i rasli zahvaljujući, između ostalog, prijateljima i partnerima Portala, od kojih smo dobijali informacije, savjete, sarađivali poslovno, ali prije svega prijateljski.

Našu ažuriranu listu prijatelja, pa tek onda poslovnih partnera, institucija, organizacija, firmi, klubova i udruženja, sa 475 referentnih imena iz BiH i inostranstvaobjavljujemo na OVOM LINKU, odnosno u foto galeriji koja slijedi…  a već danas, ona je proširena za nekoliko novih imena…

Pozivamo i vas da nam se javite na [email protected] ili na našu Facebook stranicu, te obećavamo da ćete biti naš zadovoljni poslovni saradnik i prijatelj, zajedno sa svakog dana sve većim brojem onih koji sve informacije iz zenice traže na jednom mjestu, vašem Zenicablogu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno