Nesreće

Saobraćajka na M17 u Vranduku: sudar četiri automobila, četiri osobe prebačene u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saobraćajka na M17 u Vranduku: sudar četiri automobila, četiri osobe prebačene u KBZ  – Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila nedaleko od tunela Vranduk, iz pravca Zenice, saznaje Zenicablog.

U lančanom sudaru su učestvovala četiri putnička vozila. U sudaru su učestvovala vozila Golf 2, Škoda Fabia, WV Caddy i Ford, ali zbog trajanja uviđaja nije bilo detaljnijih podataka o registarskim oznakama i identitetu vozača i povrijeđenih.

Riječ je o ženskim osobama čiji su inicijali N. Š. i K. Š. iz Travnika, te muškarcima S. T. i M. I. iz Zenice. Iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su rekli da uviđaj u ovom slučaju obavljaju pripadnici MUP-a ovog kantona.

Foto: čitalac ZB
Foto: čitalac ZB

Saobraćaj je bio nekoliko sati u potpunosti u prekidu, dok je dio vozača pokušao alternativnim pravcima stići ka i iz nemile. Prema podacima iz KBZ, sa mjesta nesreće dovezene su dvije, pa još jedna povrijeđena osobe, dok  su povrede četvrte osobe naknadno utvrđene. Svi povrijeđeni su zbrinuti, a za nijedna povrijeđena osoba nije životno ugrožavajuće povrijeđena.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno